Ipari és pénzügyi szoftverek fejlesztése

Egyedi szoftverfejlesztés vagy kész termékek? A Binarit mindkettőbben segít!

szoftver fejlesztéseCége logisztikai oldalát szeretné modernizálni? Esetleg olyan megoldást keres, ami lehetővé teszi, hogy ügyfelei felé SMS-ben tudjon információt közölni? A Binaritnál mindkettőre talál megoldást! A Binarit.Cargo app nagyban segíti a logiszikával foglalkozó cégeket. A telefon alapú információcsere nem csupán gyors, de kényelmes is ügyfelei számára. Az SMSGateway rendszer pedig a nagy tömegű ügyfél bázissal rendelkező cégeknek ideális. Ezzel ugyanis rendkívül egyszerű az értesítések, kampánnyal kapcsolatos üzenetek küldése.

Na de mi van akkor, ha nincs a piacon jelenleg olyan szoftver, amire szüksége volna? Egy egyedi szoftver fejlesztése erre nyújt megoldást!

Egyedi szoftverek fejlesztése

Lehet az pénzügyi, logisztikai vagy más nagyvállalati feladat. A Binarit bármilyen téren képes segítséget nyújtani egyedi szoftverei segítségével. Ön csak elmondja az igényeit és a cég határidőre elkészíti azt. Kérésre professzionális szoftvertesztelést és egyéb rendszerintegrációkat is vállalnak. Az egyedi szoftverek fejlesztéséhez olyan Microsoft alapú technológiákat használnak, mint pl. XML, XSLT vagy akár C++ és SQL Server kezelők. Java téren pedig JEE, EJB3, JPA, Eclipse és még sok más. A teljes listát megtalálja az egyedi szoftverfejlesztés oldalon. Ha pedig kérdése lenne, emailben vagy telefonon felteheti azt. Az elérhetőségeket szintén megtalálja az oldalon.