A PET CT vizsgálat segít a korai felismerésben

ct vizsgálat budapestAhogy korosodunk, úgy követik egymást a különböző egészségügyi nyavalyák. Szóval roppant lényeges, hogy egy bizonyos kor fölött odafigyeljünk magunkra. Még akkor is, ha ez néhány évenkénti látogatást jelent az orvosnál. Elvégre ezek a vizitek könnyen lehet, hogy az életünket hosszabbítják meg!

A mai modern vizsgálatoknak köszönhetően a rákos betegségek kiszűrése minden eddiginél egyszerűbb. A kombinációs PET CT vizsgálatot arra találták ki, hogy az orvosok a daganatos elváltozásokat a lehető legkorábbi stádiumban képesek legyenek felismerni. Ezzel nagyban növelve a beteg túlélési esélyeit. A weboldalon részletesebben is áttekintheti, hogy milyen elv alapján működik a PET-CT.

Hol kérhető ilyen PET CT vizsgálat?

Amennyiben budapesti CT vizsgálatot keres, jó hír, hogy a a Pozitron-Diagnosztika Központra bármikor számíthat. A központ rendkívül nagy nemzetközi elismerésnek örvend, hisz elsőként kapta meg az EANM minősítési akkreditációját. Az oldalra ellátogatva mind a PET verziós, mind a hagyományos CT vizsgálatok árait áttekintheti. Ha pedig időpontot szeretne foglalni, keresse a központot telefonon vagy emailben. Legyen szó kérdésről vagy kérésről, örömmel állnak a rendelkezésére!

Tüdőszűrés CT-vel

Ha már szóesett a rákszűrésről, akkor nem mehetünk el említés nélkül az egyik legismertebb szűrővizsgálat mellett. Ez pedig nem más, mint a tüdőszűrés. Ami pedig a jó hír, hogy a hagyományos röntgenes módszer mellett már CT-vel is végezhető. A Pozitron-Diagnosztika Központ honlapján erről is olvashat.