A virágküldés remek alkalom, hogy kifejezze vonzalmát, vagy köszönetét…

Virágküldés, gyorsan, egyszerűen

Virágküldés, gyorsan, egyszerűen

Nemcsak akkor érdemes virágot küldeni, ajándékozni, amikor anyák napja, ballagás, vagy éppen egy jelesebb évforduló, születésnap, névnap közeleg. Ma már újra divat lett a friss virág, s ennek a szép hagyománynak „felvirágoztatására” szinte gombamód szaporodnak az erre szakosodott szolgáltatók, vagyis az internetes, online virágküldést, virágrendelést felvevő és intéző virágkötő vállalkozók.

A virágküldés pedig ily módon lehetőséget teremt, hogy tőlünk távolabb élő, vagy csak más életmód, és időbeosztás szerint tevékenykedő édesanyánk, barátnőnk vagy húgunk, nővérünk életébe is meghatott és szép perceket szerezhessünk egy-egy gyönyörű, és pont jókor érkező friss és üde csokorral, mely még akkor is csodaszép és megható ajándék lehet, ha nem személyesen adjuk át.

A személyességet pótolhatjuk ugyanis élőszóban, telefonon, vagy kedves és szívhez szóló üzenetet formájában is, melyet akár a virág mellé is tűzethetünk, egy fonom csokoládé vagy pezsgő kíséretében – melyet szintén a virágküldéssel együtt ki tudunk küldetni a megadott címre, a megadott időben.

Arra gondolt már, hogy köszönetét, háláját, vagy éppen egy oly nehéznek tűnő, őszinte bocsánatkérést a megfelelő időben egy csodaszép csokor, egy virágküldés segítségével oldjon meg, vagy tegyen könnyebbé? Pedig, higgye el, megéri ez a gesztus, az eredmény pedig önmagáért beszél…

Értékeld ezt a bejegyzést!