Ajándékozzon Airsoft játékot Karácsonyra!

airsoft pályaAirsoft karácsonyra? Még szép! A paintball továbbfejlesztett, izgalmasabb változata az airsoft, amikor valódi fegyverekkel, igazi katonai ruhákban, háborús terepen próbálhatják ki magukat a vállalkozó kedvűek. Jellemzően persze férfiak, de azért nők is megfordultak már a szentendrei airsoftpályán. A terep persze elsősorban a kihívásra a férfiakat várja, akik akár legénybúcsú alkalmával is megtapasztalhatják, milyen is az airsoft játék. Persze néhány nappal karácsony előtt sokkal izgalmasabb kérdés, mivel lepjük meg az apukát vagy férjet, barátot, márpedig az airsoft karácsonyi ajándéknak is tökéletes. Az unalmas, átlagos ajándékok helyett mennyivel izgalmasabb, hogy a szentendrei airsoft pályán, különleges élményeket adó airsoftozás a meglepetés. Ráadásul a www.sovietairsoft.hu oldalon olyan karácsonyi ajándék utalványt is választhat, amelyet több ember használhat fel, így akár a barátokkal, kollégákkal is kipróbálhatja az airsoftozást az ajándékozott.

Airsoft mint csapatépítő program?

Mivel a csapatépítés kiváló formája az airsoft, rendhagyó céges karácsonyi ajándék is lehet az airsoftpályán töltött különleges délután. Nem is kérdés, hogy az airsoft hatalmas élmény, bárkinek ajánljuk aki szereti a különböző akciódús és izgalmas szimulációs játékokat.

Legyen tehát legénybúcsú vagy karácsonyi ajándék az airsoft, a szentendrei pályán sok képességre fény derül a felejthetetlen móka során.

Értékeld ezt a bejegyzést!