Artelac® CL – Szemszárazság ellen

Artelac-CLSzemszárazságot számos tényező okozhat. A túlzott tévénézés, a fokozott monitorhasználat, kemény kontaktlencse viselése, és a különböző környezeti hatások (klíma, fűtés, por) is égő, viszkető, szúró érzést eredményezhetnek a szemben, melyek a homályos látás mellett a szemszárazság fő tünetei. Ilyenkor a legjobb megoldás a szemfelszín nedvesítése, melyben segíthet az Artelac® CL szemcsepp. Az Artelac® CL az esetenként jelentkező szemszárazság esetén nyújt segítséget, frissíti és nyugtatja a szemet, így enyhíti a szemszárazság kellemetlenségeit. Fontos jellemzője még, hogy kemény kontaktlencse viselése mellett is alkalmazható – a kontaktlencsékre vonatkozó higiéniás előírások betartása mellett – így azt nem kell eltávolítani a tünetek kezelése során.

A termék egyszerűen és könnyen használható, az alkalmazási előírásoknak megfelelően. Juttasson egy csepp Artelac® CL oldatot a szemébe naponta 3-5 alkalommal, illetve szükség esetén gyakrabban! Lágy kontaktlencsével nem alkalmazható, ilyen esetben ajánljuk az Artelac® Splash vagy Artelac® Rebalance szemcseppet! A szem felszínét borító könnyfilm ideális méretű rétegét érdemes minél hamarabb helyreállítani. Így nem csupán a kellemetlen égő, viszkető, szúró érzést szüntetjük meg, hanem a szem egészségét is óvjuk és elkerülhetjük a szaruhártya károsodását. Amennyiben gyakran tapasztal szemszárazságot, keresse fel weboldalunkat, ahol további információkat találhat az Artelac® CL szemcseppről: www.artelac.hu/termekek/artelac-cl-szemcsepp.

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Az Artelac® szemcseppek gyógyászati segédeszköznek minősülő orvostechnikai eszközök.

Értékeld ezt a bejegyzést!