Ha LED izzó, akkor Leddoktor

led-izzoElege van a gazdaságtalan, energiazabáló világításból, és fénytechnikai szempontból modernizálná otthonát, cégét? A www.leddoktor.hu oldalon a lehető legjobb helyen jár. A Leddoktor a ledek széles választékával várja, gyakorlatilag nem tud olyat mondani, ami náluk ne lenne megtalálható. Az egyszerű e14-es vagy e27-es led izzótól kezdve a g4, g9-es vagy gu10-es led izzón át a karácsonyi ledig, a kék ledig, a kültéri led szalagig mindent meglel.

Led szalag, led lámpa – mindenféle led termékek

A kijelentésben semmi túlzás sincs, hiszen színváltós led szalagot vagy vízálló led szalagot éppen olyan könnyen vásárolhat, mint átlagos led mennyezeti lámpát, netán led reflektort. Akármit is vesz, abban biztos lehet, hogy a jövőbe fektet be. A különböző led fényforrások sokkal hatékonyabban működnek, mint a hagyományos izzók. Az energiát valóban a világításra fordítják, nem a hőtermelésre, mint az átlagos égők.

A led fényforrásoknak hosszabb az élettartamuk és energiatakarékosak

A ledet sokkal-sokkal hosszabb ideig használhatja, mint a hagyományos társakat, s a ledekhez szükséges minden kiegészítőt is megtalál (például alumínium profilt). Képzeljük el, mennyire jól mutatna a nappaliban a LED-es mennyezeti lámpa, amelynek a fénye egyáltalán nem bántja a szemet. Nem véletlenül kedveltek a led televíziók sem: gyönyörű képet mutatnak, kevés áramot fogyasztanak, és a látást is segítik.

Ha LED izzó, akkor Leddoktor
5 (100%) 2 votes