Hitelt, okosan – használjunk hitelkalkulátort

Sokan megborzonganak, ha a hitel szót hallják, és ódzkodnak tőle, pedig ez felesleges óvatosság. Az pénzügyi lehetőségeket gondosan mérlegelve felvett hitel nagyon is hasznos lehet a jövő szempontjából.

Válasszunk okosan hitelt bank kalkulátorral

A hangsúly azonban az átgondoltságon van: tényleg elengedhetetlen, hogy a hitelt felelősen válasszuk ki. Ehhez egyrészt tisztában kell lenni a saját lehetőségekkel, másrészt fontos ismerni a hitelpiaci lehetőségeket. Ez utóbbiban segít a hitelkalkulátor, amelyet a Hitelkiválasztó Portálon találunk. A banki kalkulátor a megadott adatok alapján valóban az ön preferenciái alapján mutatja meg a különböző bankok ajánlatait. Szó sincs arról, hogy a kölcsön kalkulátort működtető oldal valamelyik bank szempontjai szerint rendszerezne, nem fordul elő, hogy a hitelintézet pénzt fizet, ezért az ő ajánlatai jelennek meg elöl – kizárólag az ügyfél igényei a fontosak.

Segít spórolni

A bank kalkulátor legnagyobb előnye, hogy segít pénzt megtakarítani. A hitelkalkulátor a bevitt adatok alapján megmutatja a legjobbnak vélt ajánlatokat, az első és az utolsó között pedig akár több százezer forint is lehet a különbség. A kölcsön kalkulátor használata mellett szól, hogy lerövidíti a hitelkiválasztásra fordított időt. A bank kalkulátor gyorsan és átláthatóan mutatja meg a banki ajánlatokat, így önnek is könnyebb választani. A választék széles, hiszen a Hitelválasztó Portálon található hitelkalkulátor több, mint 10 bank ajánlatait tárja az érdeklődő elé.