Igényeljen Citibank forint hitelt!

személyi kölcsönNyaralásra vágyik, de másra is kell a pénz? Igényeljen személyi hitelt/kölcsönt ajándék utazási kuponnal! Mindez hogyan lehetséges? Látogasson el a www.citibank.hu oldalra, és meglátja. Az akció időtartama alatt a pénzintézet  a Citibank Személyi Hitel jóváhagyásakor akár 50 ezer forint értékű utazási kupont ajándékoz az új kölcsönigénylőnek. Persze a kupon mellett további fajsúlyos érvek is szólnak a Citibank személyi kölcsöne mellett.

A forint alapú személyi hitel előnyei

Az elmúlt évek után szinte minden banki ügyfél rémálma a devizaalapú hitel, éppen ezért megnyugvást jelenthet, hogy a Citibankban forintalapú a 400 ezer forinttól 6 millió forintig terjedő összegben felvehető személyi kölcsön. A kamat fix, ahogy a törlesztőrészlet is. Azaz, felveszi a személyi hitelt, és nem érheti meglepetés, nem ugrik meg egyik napról a másikra a törlesztőrészlet.

Citibank személyi kölcsön igénylése

A kölcsön igényléséhez nincs szükség kezesre és ingatlanfedezetre sem. Ráadásul az ügyfelek gyors, kényelmes és rugalmas kiszolgálása érdekében a honlapon gyors regisztrációval igényelhető a Citibank Személyi Hitel, melyet követően a bank munkatársai visszahívják. Akár élő chaten is választ kaphat személyi kölcsönnel kapcsolatos kérdéseire. (THM: 12,5%-25,6%)

 

 

Értékeld ezt a bejegyzést!