Intenzívebb panaszok enyhítése

Artelac-intenziv-panaszokFokozott monitorhasználat, túlzott könnyezéssel járó hiperevaporatív (fokozott párolgással járó) száraz szem, Meibom-mirigy működési zavar. Ezen tényezők mindegyike felelős lehet intenzívebb száraz szem panaszok kialakulásában, melynek kellemetlen tünetei megnehezíthetik mindennapjainkat. A fokozott monitorhasználat következtében a számítógépet figyelve megerőltetjük a szemünket, melynek következtében kevesebbet pislogunk, így könnyen kialakulhat szemszárazság. A probléma kezelésére megoldást jelenthet tartósítószer-mentes szemcsepp alkalmazása.

A túlzott könnyezéssel járó száraz szem problémára olyan terméket kell keresni, amely lipidet is tartalmazó komplex formulából áll, ugyanis a lipid a könnyfilm külső rétege, melynek biztosításával csökken a párolgás és helyreáll a szem természetes működése. A Meibom-mirigy működési zavara következtében felborulhat a könnyfilm egyensúlya, irritációs és gyulladásos tünetek jelentkezhetnek, valamint szemfelszín-betegség is kialakulhat. A probléma megoldása érdekében válasszon hármas hatású szemcseppet! A fenti problémák mindegyikére megoldást nyújthat az Artelac® TripleAction hármashatású nedvesítőszer, mely nem tartalmaz tartósítószert és úgy fejlesztették, hogy a szem felszínén maradva erőteljes nedvesítést biztosít a tünetek azonnali és tartós enyhítése érdekében.

További információkért látogasson el a http://artelac.hu/tunetek/intenzivebb-panaszok weboldalra! A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Az Artelac® szemcseppek gyógyászati segédeszköznek minősülő orvostechnikai eszközök.

Intenzívebb panaszok enyhítése
Értékeld ezt a bejegyzést!