A legjobb befektetési alap megtalálása

Hbefektetési_alapokiszi vagy sem, de befektetési alapból sok létezik. A kérdés viszont az, hogy melyikbe tegyük a pénzünket? Itt jönnek a képbe a szakértők! A bankárok nagy körültekintéssel átnézik, hogy az aktuális befektetési alapokból melyik is lenne a legmegfelelőbb az Ön pénzének. Sok szempontot figyelembe kell venni. Többek között azt is, hogy Önnek vannak-e egyéni igényei a befektetéssel kapcsolatban.

Így biztos lehet benne, hogy jó helyen van a pénze!

A Private Banking által nyújtott lehetőségek

Befektetőként szeretjük tudni, hogy jó helyen van a pénzünk. Na de van-e olyan befektetési lehetőség, ahol a testreszabottságé a főszerep? Ahol a befektetési alapok számítanak? Igen! A Private Banking erre a célra jött létre.

Mitől is privát a privát?

Ennek a szolgáltatásnak az erőssége abban rejlik, hogy a bankár és a befektető szoros, hosszú távú együttműködésben dolgoznak együtt. Ezért mindig az ügyfél aktuális igényeinek megfelelően kerül befektetésre a tőke. A Private Banking privát bankárokat is jelent. Bármilyen kérdése van, ezek a bankárok mindig a rendelkezésére állnak. Ez a „mindig” napi 24 órát jelent! A Concorde tisztában van vele, hogy az ügyfél bizalma rendívül fontos. Pontosan ezért biztosítja a napi 24 órás elérhetőséget. Ezzel is mutatva, hogy a Private Bankingot igénylő ügyfeleire valóban kiemelkedő figyelmet szentel!

A befektetési alapok egy dolog…de mit kell tudni a vagyonkezelésről?

Ön is biztosan hallotta már a vagyonkezelés szót. Ez egy elég elterjedt befektetési szolgáltatás. Na de kiknek is ajánlott a vagyonkezelés elsősorban? Azt már az elején fontos leszögezni, hogy ez nem egy rövidtávú dolog. Tehát mindenképpen azoknak éri meg elsősorban, akik hosszabb távra terveznek. A másik fontos pillér a befektetendő összes. Az az általánosan elfogadott tény, hogy legalább 60 millió forintos tőkével éri meg belekezdeni.

Ha úgy érzi érdekelné a dolog, de előtte feltenne pár kérdést ennek az egésznek a működéséről. Vagy más jellegű szolgáltatásról szeretne érdeklődni, keresse fel az adott oldal munkatársait!

Értékeld ezt a bejegyzést!