Letsplay: Sport, életmód, játék

letsplayMelyik az az oldal, amelyiken éppen úgy megtalálod a Sony új, szelektív zajszűrős fejhallgatójának a bemutatását, mint azt, hogy Magyarország a Tiszta szívvel című filmet nevezi az idei Oscar-gálára, vagy azt, hogy miként fogyjunk tudatosan? A www.letsplay.hu a válasz.

Mi is az a letsplay?

A frissen alakult, ám máris több száz cikket a felületén tudó honlap a játékok szerelmeseinek készült, s ebbe a körbe éppen úgy beletartozik a számítógépes játék, mint a sport s persze az életmód világa. Az életmód menüpontban szinte minden érdekességet megtalálsz, hiszen a divat, a film, az egészség, a benzingőz és a programok rovat az összes lényeges hírt lefedi. Az egészséggel kapcsolatos cikkekből könnyedén tájékozódhatunk mindennapi, általános problémákkal kapcsolatban.

Hasznos tanácsok, egészséges életmód

Olykor talán nem is sejtjük, hogy valamilyen gondunk van, de egy-egy anyagot olvasva fontos információkat szerezhetünk, s megelőzhetünk komolyabb bajokat. Az egészség a legnagyobb kincs, ezt főleg azok tudják, akik nincsenek birtokában. S ha egészségesek vagyunk, a játék is élvezetesebb. Márpedig a letsplay azt tűzte ki célul, hogy az olvasóit a különböző cikkek segítségével bevezesse a lehetőségek sűrűjébe. A tájékoztató cikkekkel pedig az egészséges életmódhoz szükséges hasznos tanácsokat hozza el.

Letsplay: Sport, életmód, játék
5 (100%) 1 vote[s]