Minőségi Pároló edény az Inoxrivnál

párolóedény Amikor főzésről van szó, nem érdemes fukarkodni a felszerelések megvásárlásakor, hiszen a táplálkozásunkban jelentős szerepet játszik, hogy milyen módon készítjük el az ételeinket. Akkor pedig végleg nincs ok a hezitálásra, ha remek áron juthatunk hozzá a kiváló minőségű konyhai eszközhöz.

Zöldségpároló rozsdamentes acélból


Márpedig az Inoxriv által gyártott Nordica pároló készlet a megfelelő kiegészítő a mindennapokban. A zöldségpárolóban zsiradék nélkül, egészségesen lehet elkészíteni az ételeket, és még a vitaminoknak, ásványi anyagoknak sem kell búcsút inteni. A pároló edény három, egyenként önállóan is használható részből áll. A lábas, amelyet speciális, háromrétegű talppal láttak el, hogy a hőt a lehető leghatékonyabban hasznosítsa. Ott van a pároló betét, amely szűrőként funkcionál, továbbá a zöldség pároló része a hőálló üvegfedő. A pároló edény anyaga kifogástalan rozsdamentes acél, azaz minden típusú tűzhelyen bátran használható. Tetszőlegesen formára vágjuk a zöldségeket, majd az alsó részt megtöltjük vízzel. Ezt követően helyezzük el az edény felső, lyukacsos részében a zöldségeket, s fedővel letakarjuk. A vizet felforraljuk, aztán a gyöngyöző forrás mellett egészen addig pároljuk a zöldségeket az edényben, amíg ízlésünknek megfelelően megpuhul.

Hasznos tanács: a párolófolyadékot ne borítsuk ki, felhasználhatjuk alaplevesek, szószok elkészítéséhez.

Minőségi Pároló edény az Inoxrivnál
5 (100%) 1 vote[s]