Munkaerő-kölcsönzés és munkaerő-közvetítés

munkaero-kozvetites-kolcsonzesAz állást keresők körében két fogalom biztosan ismert: a munkaerőkölcsönzés és a munkaerőközvetítés.

Az álláskereséskor mindkét út jól jöhet ahhoz, hogy megtaláljuk a nekünk megfelelő állást Budapesten vagy vidéken.

A Humánia HRS Group mindkét említett területen dolgozik az álláskeresőkért.

Munkaerő kölcsönzés

A munkaerő-kölcsönzéskor a kölcsönző cég intézi a munkaviszony létesítését, a bérelszámolást és bérkifizetést, míg a kölcsönvevő cég foglalkozik a munkavégzéshez kapcsolódó konkrét feladatokkal. Egy-egy nagyobb vállalatnál rendszeres, hogy az álláshirdetéseket állásközvetítő vagy kölcsönző cég segítségével töltik be, s idővel ez utóbbiaktól is átveszik belső munkatársnak a kollégákat.

Munkaerő közvetítés

A Humánia ugyancsak végez munkaerő-közvetítést, ekkor az állásajánlatokra jelentkezők felkutatása, toborzása, kiválasztása a feladata, és a szűrés után a legideálisabb jelölteket küldi el az álláshirdetéseket közzétevő céghez. Az álláskereső megkönnyíti a saját dolgát, ha jelentkezik az állásközvetítőhöz, hiszen nemcsak a leendő munkáltató, hanem a munkavállalók szempontjából is szerencsés, ha tényleg az adott pozícióra alkalmas emberek kerülnek a nekik passzoló pozícióba. Az álláskeresés Budapesten és az ország többi pontján sem egyszerű, ám a Humánia állásajánlatok garmadáját tárja az érdeklődők elé országszerte.

Munkaerő-kölcsönzés és munkaerő-közvetítés
5 (100%) 1 vote[s]