Tartósan fennálló száraz szem panaszok enyhítése

Artelac-tartos-problemakSzemviszketés, égető, szúró fájdalom, átmeneti homályos látás vagy idegentest-érzés? Ezek a szemszárazság alapvető tünetei, melyekkel nem kell együtt élni! Amennyiben panaszait szemműtét előzte meg, esetleg a szemszárazság az Ön életkorból adódik, változókori szemszárazságtól szenved vagy tünetei bizonyos gyógyszerek mellékhatásaként jelentkeznek, az Artelac® Rebalance szemcsepp a tökéletes választás tünetei enyhítésére.

Az Artelac® Rebalance elsősorban a tartósan fennálló száraz szem panaszok enyhítésében segít és a szem felszínén maradva tartós nedvesítést biztosít a száraz szem minden tünetére a természetes könnyfilm esszenciális összetevőinek pótlásával. A könny természetes összetevőire lebomló, kímélő tartósítószert tartalmaz. Az Artelac® Rebalance könnyen használható, jól tolerálható, akár kontaktlencsével is alkalmazható. A megfelelő szemcsepp használata mellett más módon is enyhíthet tartósan fennálló száraz szem problémáján. Például a változókori szemszárazság kialakulásában közrejátszhat a rendszeres monitornézés is, ugyanis a változókorba lépő hölgyek többsége még aktív munkavállaló, így amennyiben irodai munkát végeznek, az egész napos számítógép használat növelheti a szemszáradás tüneteinek intenzitását. Ez ellen védőszemüveggel, szemtornával, a szem masszírozásával, és óránként beiktatott pihenőidővel lehet védekezni.

További információkért látogasson el weboldalunkra: www.artelac.hu/tunetek/tartosan-fennallo-szaraz-szem-panaszok

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Az Artelac® szemcseppek gyógyászati segédeszköznek minősülő orvostechnikai eszközök.