Törlessze hitelét adósságrendező hitelből!

adósságrendezésTúl sokfelé törleszt, és úgy érzi, hogy már összecsapnak a feje felett a hullámok? Ne hagyja magát az örvénybe süllyedni, az adósságrendező hitellel rövid idő alatt könnyíthet terhein. Az adósságrendezés lényege, hogy a különböző helyre történő törlesztéseket – legyen az autókölcsön, személyi hitel, hitelkártya stb.- kiváltja egy kedvezőbb konstrukciójú adósságrendező hitellel. Ennek köszönhetően lefaraghat havi törlesztő részletéből és egyszerűbben törlesztheti hitelét.

Az adósságrendező hitel előnyei

Az adósságrendező hitel mellett szól, hogy forintalapú, így nem kell attól tartani, hogy az árfolyam változása hirtelen felborítja a tervezett költségvetést. A Citibank adósságrendező hitelnél gyors a hitelbírálat, így hamar levegőhöz juthat. Az adósságrendező hitel összege 400 ezer forinttól 6 millióig terjed, jövedelemtől és egyéb feltételektől függően. Ráadásul az adósságrendező hitel kezes és ingatlanfedezet nélkül igénybe vehető.

Kalkuláció és kapcsolatfelvétel

A Citibank honlapján található kalkulátorral kiszámolhatja, hogy egészen pontosan mennyivel jár jobban, ha igénybe veszi a Citibank adósságrendező hitelt. Ennél többet is tehet: gyors és sikeres regisztrációt követően azonnal igényelheti az adósságrendező hitelt, a bank munkatársai pedig visszahívják és tájékoztatják a tudnivalókról.

THM:14,4%-26,1%