Végre nem kell félni a fogorvosnál

fogorvos-fogaszatSok felnőtt azért tart a fogorvostól, és akár retteg a fogászati kezeléstől, mert gyermekkorában valamilyen rossz élmény érte, amelynek hatásától felnőttként sem tud szabadulni. Ha nem szeretné, hogy gyermeke hasonló, évtizedekig megmaradó rossz emlékkel távozzon a fogászatról, érdemes felkeresni az Uniklinik Zuglói Fogászatot.

Profi Fogászat a legjobb szakemberekkel

A legjobb szakembereket foglalkoztató klinikán kiemelten ügyelnek arra, hogy kedvesen, barátságosan fogadják a kicsiket, s fájdalommentesen, kíméletesen végezzék el a kisebb-nagyobb fogászati beavatkozásokat (fogtömés, fogszabályzás, gyökérkezelés és még sorolhatnánk), hogy a gyerekek kellemes emléket vigyenek magukkal a fogorvostól. Persze nemcsak a kisebbek, hanem a felnőttek ellátására is nagyon ügyelnek. A páciensbarát rendelőkben remekül képzett doktorok és asszisztensek dolgoznak.

A fogtömés, a fogpótlás, az implantáció, a hagyományos vagy mikroszkópos gyökérkezelés, az implantáció vagy az altatásban végzett szájsebészeti beavatkozás többé nem elrettentő kezelés. Az ápolt megjelenés egészségügyileg és esztétikailag is elengedhetetlen része az egészséges fogsor, az Uniklinik Zuglói Fogászati Központon pedig a legmodernebb eszközökkel és technikákkal érik el mindezt. A www.uniklinik.hu honlapon minden szükséges információt megtalál, s ha akar, azonnal időpontot is foglalhat.

Végre nem kell félni a fogorvosnál
5 (100%) 1 vote